Works2022-05-06T13:54:38+01:00

Heatherwick and BIG unveil Google Bay View campus

Heatherwick Studio and Bjarke Ingels Group (BIG) have completed Google's Bay View campus, a trio of tent-like structures covered in a "dragonscale" arrangement of solar panels in California's Silicon Valley.

Taipei Performing Arts Center

OMA and KRIS YAO | ARTECH have completed the Taipei Performing Arts Center, a "super theatre" comprising a huge glazed cube intersected by spherical and cuboid theatres.

The Burrell Collection

John McAslan + Partners’ sensitive restoration of the much-loved Burrell Collection has improved environmental performance and ensured that the gallery will be enjoyed by future generations, writes Jennifer O'Donnell. 

Manber Jeffries House

James Alder Architects has added a russet extension to a home in north-west London, which has a steeply pitched roof following the outline of a now demolished lean-to.

Ralph Allen School

Feilden Fowles has completed a dining hall and eight-classroom teaching block as part of an ongoing series of commissions for Fergus Feilden’s alma mater, Ralph Allen School, on the outskirts of Bath. Wendy Perring reflects on the architectural moves – and the trust between architect and client – that have given the 1950s campus an enhanced sense of place.

A House for Artists

Apparata has designed 12 studio apartments for artists and their families in Barking, east London. Frances Holliss applauds the ingenuity and courage of a project that recognises the need for flexible, affordable accommodation.

AT Housing Webinar: Rethinking Resi

An all-day AT webinar with Knauf Insulation, Oscar Acoustics and SIG Design & Technology exploring how we can quickly and efficiently deliver new and retrofitted homes that are sustainable, comfortable and suited to today’s lifestyle needs is taking place on Thursday 5th May.

Lovedon Fields

John Pardey Architects has designed a village extension of 50 custom build homes at Kings Worthy in Hampshire. Engineer Steve Webb delivers his verdict on a project that draws on the local vernacular and connects the existing settlement to the adjacent South Downs National Park.

Exchange Square

DSDHA has overhauled a tired public square by Liverpool Street Station, adding meandering paths and cascading water features in an effort to recreate a peaceful piece of Essex in central London